Uitdaging | Ik lees Nederlands (2014)

Lees je ook zo veel… vertaalde boeken? Men denkt wel eens dat alles wat van ver komt, beter is. Maar de kwaliteit en diversiteit van Nederlandse literatuur is enorm groot.

In 2013 organiseerde Judith van De Boekblogger voor het eerst deze uitdaging. Het werd een groot succes: maar liefst 50 deelnemers lazen met elkaar ruim 600 boeken! In dit artikel op Not Just Any Book lees je meer over hoe het idee ontstond en wat de charme is van ‘lokaal lezen’.

In 2014 heb ik de eer deze uitdaging te mogen organiseren. Ik ben van plan om minstens 40 Nederlandstalige boeken te lezen.

Wil jij ook meer boeken die oorspronkelijk in het Nederlands geschreven zijn lezen? Stel jezelf dan tot doel om in 2014 zo veel mogelijk werk van Nederlandse of Vlaamse auteurs te lezen. Doe ook mee aan de uitdaging Ik lees Nederlands! Op deze pagina kun je meer lezen over de uitdaging en je aanmelden.

Doe jij ook mee?

7 comments

  1. Pingback: Ik lees Nederlands! | Booktraveler.nl

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>