Inge kijkt | Dimitri Verhulst bij Pauw

Schrijver Dimitri Verhulst was een tijdje terug te gast in het tv-programma Pauw, waar hij vertelde over zijn nieuwste roman Kaddisj voor een kut. Dit is een van die boeken die ik dit jaar sowieso wil lezen; deze roman ligt in de lijn van De helaasheid der dingen (2006) en De laatste liefde van mijn moeder (2010), boeken die mij zeker raakten én bovendien komisch geschreven zijn.

En inderdaad, Dimitri Verhulst schrijft het Boekenweekgeschenk dat tijdens de Boekenweek 2015 gepubliceerd zal worden. De 80ste Boekenweek vindt plaats van zaterdag 7 maart t/m zondag 15 maart 2015 en krijgt als thema ‘waanzin’, onder het motto: Te gek voor woorden. De Boekenweek vindt voor het tweede jaar gezamenlijk in Nederland en Vlaanderen plaats.

3 comments

  1. Hesteranne

    Ik heb nog nooit iets van Verhulst gelezen. Ik heb een aantal vriendinnen die helemaal gek van hem zijn maar om de een of andere reden heb ik totaal niet de neiging om één van zijn boeken te proberen.

  2. (Lila)Ria

    Hey Inge! Bij deze wil ik je even laten weten dat ik je vandaag heb genomineerd voor The Very Inspiring Blogger Award. Keep up the good work, and happy reading! Liefs, (Lila)Ria

  3. Leo Tolboom

    Verhulst is een absolute held! Ik las al een aantal boeken van hem en hij stelde mij tot op heden nog nooit teleur. De intrede van Christus in Brussel, De laatkomer, De helaasheid der dingen, allen fantastisch.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>