Gelukkig nieuw (lees)jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen! Ik wens alle bezoekers van mijn blog een gezond en mooi 2016! Hebben jullie goede leesvoornemens? Zelf heb ik er zeker eentje: niet alleen boeken lezen, maar er ook (meteen) recensies van schrijven. Ik loop namelijk nogal achter met het plaatsen van boekbesprekingen… Daarnaast wil ik mijn best doen om vaker naar literaire activiteiten te gaan en daarvan verslag van te doen.

Verder heb ik een paar nieuwe ideetjes voor mijn blog, maar dat zullen jullie vanzelf merken. Ook ben ik van plan méér winacties te organiseren, dat vind ik zo leuk om te doen! Houd mijn blog dus goed in de gaten (volg me via Facebook, Twitter, Bloglovin’, Goodreads of Instagram, of abonneer je op mijn berichten door je e-mailadres in de rechter zijbalk onder ‘volg Inge’ in te vullen).

Een fijn nieuw (lees)jaar gewenst!

10 comments

 1. Luna

  Ik wil graag meer lezen. Ik zie bijna overal staan dat mensen minder willen… maar ik wil juist meer: meer rustige leesmomenten, meer genieten van het schrijven van leeservaringen, meer bloggen, meer mooie boeken, meer geluk, meer ja zeggen ipv nee, meer spontaan zijn, meer slapen, meer rust in mijn hoofd ♥ In 2015 was het allemaal net niet en ik wil dat in 2016 glansrijk inhalen :) Less is niet altijd more!

 2. jannietr

  Ik wens je een heel goed jaar toe, niet alleen op leesgebied, maar ook met je gezinnetje. Het voorlezen zal intussen ook al wel begonnen zijn. Ikzelf merk dat ik geremd word in mijn lezen door de zelfopgelegde verplichting een recensie te schrijven voor ik aan een nieuw boek beginnen mag. Daar moet ik iets op verzinnen. Mijn goede voornemen heeft niets met lezen te maken: meer naar buiten met mijn fototoestel.
  Overigens: dank dat je Lykele Muus tipte mij zijn boek te sturen: ik geniet met volle teugen!

  • Inge

   Goede voornemens, Jannie! En fijn te horen dat je het boek van Lykele Muus met plezier leest. Het leek mij ook mooi, maar de komende tijd heb ik genoeg te lezen, vandaar dat ik deze roman laat schieten. Ik ben benieuwd naar je bespreking!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>