Lees-update & boekenvoorraad (juli 2013)

De zomervakantie is voor velen een uitgelezen moment op ‘ns goed in een boek te duiken. Ook ik droom over dagen achtereen lezen in het park of op het strand. Op mijn nachtkastje ligt al een stapeltje boeken te wachten!

Boekenvoorraad juli 2013

Sommige boeken liggen al enkele maanden te wachten… (zie deze update). Dat komt doordat er heel wat boeken tussendoor glippen. Zo lees ik veel pas gepubliceerde boeken om te recenseren voor het tijdschrift Hollands Glorie (je kunt een aantal van deze boeken hier winnen!).

De teller van de Ik lees Nederlands-uitdaging staat nu op 24 van de 30. Ik reken alleen de boeken mee waarvan een leesverslag op dit blog verschijnt. Ik ben er al bijna, maar helemaal tevreden ben ik niet. Van mijn oorspronkelijke lijst heb ik namelijk nog maar een klein gedeelte gelezen. Ik ben dus voorlopig nog niet klaar!

Toch ben ik alweer vooruit aan het kijken naar nieuwe romans. Ben je ook benieuwd naar wat er deze zomer en komend najaar verschijnt? Bekijk dan de catalogi van de literaire uitgeverijen:

Ik vind het heerlijk om de brochures door te spitten. Ik kijk uit naar heel wat boeken, waaronder de tweede roman van Franca Treur, een nieuwe titel van Toine Heijmans en Ted van Lieshouts tweede boek voor volwassenen. Op welke boeken kun jij niet wachten?

3 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>