Leesmarathon afgelopen en de Deventer Boekenmarkt

De leesmarathon is inmiddels afgelopen en het was een groot succes. Er waren gezellige discussies op Twitter, allerlei winacties en er zijn heel veel boeken gelezen. Zelf heb ik nogal gefaald: ik heb maar één boek van mijn beoogde rijtje gelezen… Ik was namelijk nog bezig in een heel dik boek (500+ pagina’s) en dat moest natuurlijk eerst uit. Ook was ik juist afgelopen week druk bezig met de afronding mijn afstudeerscriptie en was ik veel van huis. Volgende keer beter! Het was in elk geval erg leuk om zoveel enthousiaste lezers te ontmoeten.

Deze week is mijn ‘nog te lezen’-stapel alleen maar gegroeid. Gisteren was ik namelijk op de Deventer Boekenmarkt en heb ik een stuk of tien mooie boeken gekocht, onder anderen van A. Koolhaas en Oek de Jong. De boekenmarkt was sowieso een fantastische ervaring, zeker met het mooie weer. Een hele fijne service waren de fietskoeriers die je tas met boeken tegen een kleine vergoeding naar het station brachten, waar je ze aan het einde van de middag weer kon ophalen. Ik zag veel kramen met kinderboeken, stripboeken en fantasy, maar eigenlijk was er van alles gewoon heel erg veel. Ik had wel meer uitgeverijen verwacht die hun restvoorraden zouden verkopen. De prijzen liepen erg uiteen, dus goed zoeken was echt de moeite waard.

De komende weken vier ik vakantie, en je raadt het al: ik ga lekker lezen! Verder ga ik een filmpje opnemen waarop ik een stukje voorlees uit Eline Vere in het kader van de actie Eline door Nederland.

2 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>