Plint: poëzie en beeldende kunst

Ik hou van de producten van Plint. De mooiste, beste en leukste gedichten worden gecombineerd met werk van illustratoren en beeldend kunstenaars. Heel inspirerend! Zo wordt mijn huis opgesierd door verschillende grote en kleine poëzieposters en een raamgedicht. Maar ze hebben bij Plint ook kussenslopen, notitieblokjes, pennen, kaarten, servetten en nog veel meer leuks. Wanneer je van poëzie houdt, moet je echt eens een kijkje nemen in de webshop.

Wanneer ik van mijzelf een nieuwe poster mag uitzoeken, is het moeilijk kiezen (ik wil deze poster, of deze. Nee toch deze of deze!). Het boek Lees maar lang en wees gelukkig is dan ook echt iets voor mij. In dit gebonden boek zijn de 500 beste, leukste en fijnste combinaties bij elkaar gebracht – een boek om af en toe in te lezen, eindeloos in te bladeren en altijd bij de hand te willen hebben.

Het boek kost € 24,95 en is hier te koop. Volgende maand ben ik jarig, dus jullie raden al wat er op m’n verlanglijstje zal staan! Ken je Plint nog niet? Volg ze dan op Facebook en laat je verrassen, of breng een bezoekje aan de website.

Heb jij iets van Plint in huis?

Geschreven door Geplaatst in Tip

4 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>