Tip | Boekenleggers

Boekenleggers heb je in alle soorten en maten. Een simpel stukje papier voldoet, maar een mooie boekenlegger is natuurlijk veel leuker. Van cadeau.cadeau.nl kreeg ik twee exemplaren ter review: de Sprout en de Zipmark.

Sprout boekenlegger

Sprout2

De Sprout boekenlegger kun je op twee manieren gebruiken: als je ‘em aan de binnenkant van je boek gebruikt klappen de blaadjes van de boekenlegger in (hij is van siliconen gemaakt). Doe je het boek weer open dan ontspruit er een mooi groen blaadje. Je kunt de Sprout boekenlegger ook, zoals een normale boekenlegger, boven in je boek steken. Omdat je vaak in meerdere boeken tegelijk bezig bent, krijg je drie stuks. Je kunt de Sprout boekenlegger  hier voor € 7,50 kopen.

Zipmark boekenlegger

Zipmark2

Bookmarkt

Met deze boekenlegger kun je je boek openritsen! Althans, zo lijkt het. De Zipmark is gemaakt van kunststof en werkt prima. De prijs van deze boekenlegger is ook € 7,50 en koop je hier. Je krijgt een rode, kobaltblauwe of appelgroene.

Ik vind deze boekenleggers beide heel fijn. Vooral de Sprout vind ik erg mooi. Ze zijn ook leuk als cadeautje, vind je ook niet?

9 comments

 1. Plien

  Die zijn leuk!
  ik gebruik altijd papiertjes omdat ik tijdens het lezen dan stukje kan scheuren en tussen pagina’s kan doen waarvan ik iets uit wil citeren of dergelijke.

 2. laura

  Die van Sprout lijkt me erg handig. Handig dat je hem tussen de bladzijdes in kan doen aangezien mijn boeken heel vaak dichtklappen tijdens het lezen en ik dan niet meer weet waar ik ben.

 3. Hesteranne

  Beide boekenleggers heb ik al in de boekhandel zie liggen. Ik twijfelde een beetje over de functionaliteit van beide maar nu zou ik graag de sprout een keer proberen!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>