Winactie (gesloten) | Hanna Bervoets — Opstaan, aankleden, niet doodgaan

Vind jij de columns van Hanna Bervoets in Volkskrant Magazine ook altijd zo grappig en herkenbaar? Of ken je deze columns niet? Dan heb ik goed nieuws: ik mag van uitgeverij Atlas Contact drie exemplaren van de nieuwe columnbundel van Hanna Bervoets weggeven!

In Opstaan, aankleden, niet doodgaan (2013) zijn de beste columns van Hanna Bervoets verzameld. Die kunnen over van alles gaan (van het tipidilemma tot en met de carnavalsclausule), maar ze zijn altijd vol vaart en met humor geschreven. Hanna’s kijk op de werkelijkheid is ontwapenend en dat weet ze op een vlotte, persoonlijke manier te verwoorden.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de twee exemplaren? Laat hieronder in een reactie weten hoe je Hanna Bervoets kent. Zag je haar in Wie is de slimste mens of las je haar roman Lieve Céline (2011)? Of heb je vandaag voor het eerst op haar website gekeken? Ik ben benieuwd!

Meedoen kan tot en met 31 oktober 2013. Uit de reacties worden drie winnaars gekozen. Ik neem contact met je op als je gewonnen hebt, vul daarom een geldig e-mailadres in bij het reactieformulier (je e-emailadres wordt niet gepubliceerd).

(De actie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gekregen.)

41 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>