Winactie | Wie zoet is, krijgt… letters! (Het Marktplaatsmeisje) GESLOTEN

chocolade letters melk

 

Van boeken krijg je nooit genoeg! In samenwerking met uitgeverij Atlas Contact mag ik een exemplaar van Carlijn Vis‘ nieuwe boek weggeven: Het Marktplaatsmeisje (2014).

De roman gaat over de kieskeurige Anna die via Marktplaats de ideale man probeert te vinden. Nieuwsgierig zoekt ze naar mannen die spullen te koop aanbieden. Haar theorie is dat je via advertenties op de veilingsite al veel belangrijke informatie over iemand kunt krijgen. Potentiële huwelijkskandidaten worden streng gekeurd; een enkel detail  kan een afknapper zijn.

Carlijn Vis - Het Marktplaatsmeisje

Anna is niet alleen kieskeurig, maar ook erg punctueel. Dit komt van pas bij haar werk als office manager: ze regelt alles tot in de puntjes. De aanstaande verhuizing van het bedrijf is dan ook goed aan haar besteed. Wanneer een nieuwe collega in Anna’s vaarwater komt te zitten, verandert de sfeer op het kantoor. Intussen gaat de zoektocht door: Anna blijft op de veilingsite zoeken naar geschikte kandidaten. Zelf probeert Anna het oude kantoormeubilair te verkopen via Marktplaats. Zou ze op die manier ook haar grote liefde ontmoeten?

Carlijn Vis verzamelt bijzondere Marktplaatsverhalen. Ze was te gast bij RTL Late Night om te vertellen over het ontstaan van haar boek.

Wat moet je doen om Het Marktplaatsmeisje te winnen?

  • Reageer op dit artikel om te laten weten dat je meedoet;
  • laat in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan benaderen (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 december. Ik neem contact op met de winnaar. Veel succes!

Deze winactie is gesloten. Het boek is gewonnen door Angel.

19 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>