Ja, ik wil | Ansichtkaarten Van Oorschot-omslagen

In de serie ‘Ja, ik wil’ komen producten voorbij waarvan mijn boekenhart sneller gaat kloppen. Van praktische hebbedingetjes tot onbetaalbaar design. Maar altijd met de boodschap: lezen is fijn en boeken zijn mooi!


Uitgeverij Van Oorschot is in zeventig jaar altijd trouw gebleven aan een klein groepje ontwerpers: Helmut Salden, Nicolaas Wijnberg, Gerrit Noordzij en diens zoon Christoph Noordzij volgden elkaar op. Het werken met een vaste vormgever heeft ervoor gezorgd dat de Van Oorschot-omslagen altijd een herkenbaar en vertrouwd uiterlijk hadden en hebben.

Uit de meer dan duizend omslagen heeft Van Oorschot een keuze van 20 mooie, grappige of spraakmakende omslagen gemaakt, en deze in een mapje samengevoegd. Hoe leuk is het om zo’n kaartje naar een literatuurliefhebber te sturen? De prijs van het mapje is € 9,95. Te koop in de Oorshop of vraag ernaar in de boekhandel.

 

3 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>