Amsterdamse Boekennacht (vrijdag 22 maart)

Over twee weken wordt voor de vijfde keer de Amsterdamse Boekennacht gehouden. Het thema is dit jaar ‘Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden’, in navolging van de Boekenweek. De Boekennacht is een gevarieerd evenement: er zijn veel literaire activiteiten in de boekhandels, antiquariaten, culturele instellingen en horeca op en rond het Spui. De traditonele vrijdagse boekenmarkt op het Spui blijft tot 22:00 uur geopend. Het evenement is gratis toegankelijk.

Flyer_voorkant

Historicus Maarten van Rossem opent de Boekennacht bij het Lieverdje op het Spui om 19.30 uur. Onder de schrijvers, dichters en wetenschappers die zullen optreden zijn: Franca Treur, Peter Terrin, Frits van Oostrom, Kristien Hemmerechts, Nelleke Noordervliet, Gerbrand Bakker en vele anderen. Kijk op de website voor een actueel overzicht van alle activiteiten. Een compleet programma met tijdschema is hier te vinden. Wie gaat er vrijdag 22 maart naar de Boekennacht?

Gr_mannetje_ZW

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>