Lees dit boek-app (+ gratis eBook!)

9932_leesditboekMaar liefst 21 Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen werken samen aan de Lees dit boek-app. In deze app voor iPhone en iPad staan de eerste hoofdstukken van 24 nieuwe boeken. Het kunnen titels zijn van bekende auteurs, maar ook boeken van nog onbekende auteurs waar de uitgevers en redacteuren trots op zijn. Elke week worden er vier nieuwe boeken gepresenteerd. Je kunt meteen beginnen met lezen. Een handige manier om nieuwe boeken te ontdekken!

Fik Meijer - Paulus

Van alle boeken in de app zijn de e-bookedities zes weken lang in prijs verlaagd. Je kunt ze direct kopen via de app in de iBookstore. Op 24 en 25 januari zijn de boeken in de app zelfs met 50 procent korting te koop! Ook staan er nu twee hele boeken gratis in de app: In vredesnaam van Daniëlle Hermans, en Paulus van Fik Meijer. (Dit naar aanleiding van de naamdagen van de beschermheilige en patroonheilige van schrijvers: Franciscus van Sales en de apostel Paulus.) Let op: het boek Paulus kun je alleen vandaag en morgen gratis downloaden! Na het downloaden kun je het boek nog lezen tot 6 maart. Veel leesplezier!

2 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>