Prettige leesdagen-app

Zijn er tussen de verschillende gangen van het kerstdiner vijf minuutjes over? Wil je je even een half uurtje terugtrekken tijdens alle gezelligheid? Download dan hier de gratis Prettige Leesdagen-app!

Je kunt het aantal minuten dat je wilt lezen zelf selecteren. Het aanbod is niet mis: onder meer Bernlef, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Robert Vuijsje…  Het langste fragment (45-60 minuten) is uit Blokken van Bordewijk. Heb je een half uurtje over? Dan raad ik je De bijbel voor ongelovigen van Guus Kuijer aan. Je leest het verhaal van Abram en Lot, maar dan vanuit het perspectief van Saraï, die haar geheel eigen visie op de gebeurtenissen heeft. Mocht ik tien minuten moeten wachten, bijvoorbeeld op de trein, dan ga ik zeker De rode loper van Thomas Rosenboom lezen.

De Prettige leesdagen-app wordt aangeboden door de uitgeverijen Athenaeum, Querido, Q en Nijgh & Van Ditmar. Door dit samenwerkingsverband is het mogelijk om een zeer gevarieerde selectie van literatuur, non fictie en thrillers aan te bieden. De gratis app voor iPhone en iPad is van 17 december tot en met 31 januari te downloaden.

Prettige leesdagen!

Geschreven door Geplaatst in Tip Getagd met

2 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>