Tip | Tijdschrift Flow (nr. 1- 2014)

Het magazine Flow is een mooi vormgegeven tijdschrift, vol inspiratie en met aandacht voor papier en illustraties. De editie die sinds begin dit jaar in de winkels ligt, is extra bijzonder voor boekenliefhebbers: rond het thema ‘Hier & Nu’ is er veel ruimte voor boeken en lezen.

Flow 2014-01

Het artikel ‘Het doorgeefboek’ gaat over boekenbezit, het weggeven van gelezen boeken en initatieven zoals de straatbibliotheken van Little Free Library. Ook leuk: een interview met boekenmens Bart Van Aken (van boekhandel Paard van Troje te Gent) over de boeken die belangrijk zijn voor hem. Verder vertelt auteur Toine Heijmans in een column over zijn grote liefde voor zeilen.

Flow - Het doorgeefboek

Flow staat bekend om de fijne extra’s die je erbij krijgt. In dit nummer zitten bijvoorbeeld ‘boekendoorgeefkaartjes’. Je schrijft een boodschap op een kaartje en stopt het in een boek dat je uitleent of weggeeft. Zo leuk!

Flow - Boekendoorgeefkaartjes

Verder staat het tijdschrift vol mooie afbeeldingen en fijne artikelen. Kortom: échte boekenliefhebbers zullen genieten van deze Flow. Het is een prachtig tijdschrift. Haal ‘em, zolang het nog kan!

Geschreven door Geplaatst in Tip

2 comments

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>